Mongetes verdes a la extremenya
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Extremadura
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo de mongetes verdes
- 150 grams de pernil curat
- 1 cullerada de pebre vermell
- Vinagre
- Oli
- Ous cuits
- Sal
4 racions
Elaboració
Netejar les mongetes, tallar segons costum.
Tallar el pernil a daus petits.
En una cassola amb aigua bullint i sal coure les mongetes durant 10 minuts a partir de la primera ebullició i escórrer.
En una paella amb oli, saltar el pernil, afegir les mongetes, barrejar, escampar-hi el pebre vermell i ruixar amb el vinagre, adornar amb els ous cuits i servir calent.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2020 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.